Sex price

Petak je sex price dolazio gore, i naši roditelji se uputili preko naših posetite naš deda i baba za vikend. Bio sam Jumpi i nervozan, ovo je trebalo da bude vikend da je moj brat dobio na Sredite mi trešnje. Neposredno pred spavanje četvrtak uveče, u jebanje privatnosti svoje spavaće sobe, on me je izvukao blizak, samo moja tanke spavaćica i njegovo pidžame između nas, i on mi je dao searing laku noć poljubim. Osetio sam njegove ruke zamotati oko moje dupe, milujući i miluje mi, veliki izbočinu njegov penis pritiskom protiv mene, a njegov jezik kovitlaju kroz usta. Kada je slomio poljubac, bili smo oboje zajapureno, disanje teško.

“Sutra uveče, nema stajanja sis li ste sigurni da želite da uradite ovo., Želim da budete apsolutno sigurni da je to ono što želite.”

Voleo sam njegov razmatranje, a ja sam odgovorio: “Sto posto sigurna Džejson ja ne mogu da se setim bilo ko drugi da sam radije deflorisati mene, od moje ljubavi brata..”

Nasmešio se, dao mi poslednji brzi poljubac sex price na usnama, onda šapnu: “Do jebanje sutra uveče tada, dušo.”

Petak na večeri, nismo mogli čekati za moje roditelje da odu. Nastavio sam da razmene poglede sa Jason, i znao sam da je sve isto kao radio gore kao što sam bio. Konačno, naši roditelji spakovali i sa Goodbies, oni su na putu. Jason zakljucao vrata, i okrenuo se ka meni, osmeh na licu.

“Idemo gore, a mi ćemo koristiti mama i tata u spavaćoj sobi.”

Osetio sam nalet uzbuđenja, moj brat će da me jebeš, i koristeći krevet naše roditelja. Ruku pod ruku Popeli smo se stepenicama i u našoj spavaćoj sobi roditelja, Džejson počeo da me trake, polako ljušti skinem jedan po jedan, iščekivanje je pravio mi je vruće. Kada je skliznuo skinem bluzu, i moje farmerke, a on je video, seksi, crne čipke grudnjak i gaćice skup koji sam nosio samo ga je zarežao uz saglasnost, i moja ruka osetila njegov penis postane hard rock iza rajsferšlus.

Tada sam preuzeo, i polako oduzeto moj brat, on je voleo da razradi, a njegovo telo je stane, trim, i Hot! Njegov penis bio je tenting svoj šorc, i ja sam bio srećan da ga pusti iz zatočeništva. Videla sam mu 7 inča punu, teško i željan, a mi oduzeli dah. Samo ideja jebanje koja tvrdoće najezdom u mene me stenjanje od želje.

Džejson mi se okrenuo, tako da je nežno pritiskom protiv moje zadnje, osetio sam ga oslobodite moj grudnjak, a ja sam pao ruke tako da bi mogao da padne na pod. Njegove ruke dostigao oko, i testirate svoje grudi, potrčao je sex price svoje prste po celom sise, pretvarajući ih u krute, lupanje izbočina, ruke crtež dizajna na moje telo.

Ja uzdahnu, i reče: “odrešiti mi Džejson”.

Moj seksi crne gaćice su protkana zajedno na stranu klanja, on je dostigao dole i odvlači na lukove, i oni su daleko pao.

Okrenuo sam se da ga lice, i gleda u oči, ja šapnuo: “Ja sam tako spreman, Džejson, da ljubav sa mnom sad, dragi moj brate, ja da moj nevinost završio..”

Uzeo sam njegovu ruku i odveo ga do kralja veličine krevet. Okrenuo sam se dole pokriva, popeo u, i Jason skliznuo u pored mene. Džejson je drhtanje, i pitao sam se da li je devica.

Povukao sam ga blizu, i šapnu: “Džejson, i dalje se devica, baš kao ja?”

“Da, još uvek sam nevina, pa ću probati moj sex price najbolji da ga kao dobri kao što sam se za tebe Kaila, jer volim te bebe, i hoću da možete da uživate u prvi put Lezi bebu., Moram da probaju svoje slatke sokove. ”

Sam se vratio ležala, šireći moje noge i pozvao ga na.

“Pravo je beba, mi ližu, o jebi Kladim se da ću ga volim!”

Džejson brzo dobio je svoje lice dole, bio sam sex price blago prekrivena oskudnim, paperjastim pokrivanje stidnih dlačica, sa mojim butinama rastali za njega, mogao sam da osećam svoje korala roze otvaranje, privlačenje mu blistaju sa svež vlažnost. Miris moje greje spremnosti ispunjen mu u nos, napravio njegov penis još teže, a on je počeo da liže na mom dugu roze trag, iznova i iznova. Ja moaned od uzbudljivih sizzles, a njegov jezik skliznuo napolje, i glided gore i dole moje usnice, kao moje telo tendera osetio uzbudljivo dodir njegovog jezika. Njegov jezik skliznuo unutra, lizanje moje meda i prste širenje pored mog tendera naborima. Usta je otišao na posao, a ja gasped kao i njegov veštim jezikom gura i istražili, lizanje mene svuda, grickanje nežno, degustacija mene, vodi ljubav sa mnom u ustima. Njegov jezik skliznuo nazad preko haube mog klitorisa. On je privukao moju ljubav pupoljak nežno od ispod svoje pokriva, i bio sam zadihan sa željom, kako je otišao na posao na mene. Osećao sam se potpuno, potpuno i slavno goli i otvoreni za njega, i moj orgazam je počeo da okuplja brzinu. Sam mogao osetiti divlje grčeve početi duboko u meni, osećao sam se kao da sam se jede živ kao što sam eksplodirao, Cumming teško, ja sam vrištala i izbio divlje kao moj celo telo grčevima u ekstazi, a ja eksplodirala u usta, osećajući jebanje moj sokovi izbijaju . Kada je poslednji shuddering umro dole je on tada ustade, i mogao sam da vidim njegov penis, tako teško kao čelika i u punoj erekciji.

Ja šapnuo: “Znaš gde želim da slajd da je lepota u meni i jebi dalje moja nevinost”.

Džejson mi je noge, a ja sam blago uzeo njegov penis i dovela ga do mog ulaza. Osetio sam ga gurnuli protiv mog otvaranja. Jason gurnuo, uvek tako sporo, a ja sam moaned sa zadovoljstvom jer je meni ušao polako i pažljivo, osećajući moj otvaranje istezanje da ga uhvate, to osetio čudno, ali na dobar način.

Jason gurnuo protiv mog himen, osetio opstrukcija, i šapnu: “Babi, ja sam o tome da se probije svoje devičanstvo, da li ste spremni?”

Uzeo sam duboko, klimnuo glavom, i Jason gurnuo. sex price Za drugo, otpor održana, onda je moja Maidenhead slomio.

Ja oklevao i gasped na Zing bola, on se osećao kao pčela ubod, ali kako Džejson zastade sam šapnuo: “Ne Stop!”

Jason guraju u, sve veći prošlosti moja pocepana himen, mogao sam da osećam njegov penis istezanje pored zidova moje devica maca. Moj um je bio vir, moj brat je mi je dao moj prvi kurac, i to samo me topliji nego ikada. Ja umotan moje noge oko njegovog struka, i otišao u, pravo na loptice, punjenje mi sasvim, osećaj je bio iz ovog sveta.

Ja gasped, “Bože, ona se oseća tako dobro!”

Moja maca i klitoris su lupanje. Džejson gasped, vruće, čvrsto držeći se drze mojih devica maca je njegov penis cvrčanje. On je povukla, i potisak u mene opet. On je dobio stalan ide ritam, mogao sam da osećam blagi nežnost od ostataka mog deflovering kao što sam dobio moj prvi jebi ga, ali to ni na koji način umanjena moje uživanje, to je pojačan, On uvele usne moje, njegov jezik izvući , a ja sam brzo da učini isto, naša usta prijanjajući jedni druge u jeziku ispunjen zavrtite strasti, osećao sam se kao da ću da letim pored zadovoljstva. Svaki van potisak me brektati sa čežnje, a svaki u potisak mene ispunjen, sex price slanje divlje požudne tvitchings najezdom kroz moje telo. Prste i sve ostalo što sam nekada sebi uspeti, dok masturbiraju, nisu mogli ni da se približi osećanja koja su pucali kroz mene sada. Moj zaptivenost devica isceđen Džejson je penis, snugli sahranjen u ljubavi mojoj plašt od uske, grljenjem toplote. Bio sam dahtanje, moje telo drhti divlje, ja sam mogao da osetim gori vatra orgazma raste u meni, to osetio kao da sam je trebalo da eksplodira, pa sam i uradio.

Razbijanje poljubac, ja urlikali “Kaming, oh jebote ja sam Cumming, O moj Bože!”,

Moje telo je eksplodirala, moj orgazam cepanja kroz moje maca, postavljajući me na vatru. Ja urlikali sa zadovoljstvom, bilo je skoro kao napad. Osetio sam njegov penis nabreknuti gore uske, sa velikim potiskom je sahranjen njegov penis što dublje. Spasming zaptivenost mog maca su ga odveli preko ivice, i sa divljim odrasla čistog zadovoljstva, on je eksplodirao, njegov penis pulsira i Skuirting divlje u mom kuvanja tunel. Sam mogao osetiti cvrčanje toplotu njegove tople opterećenja popunjavanja moje željni materici, njegov penis speving iz debele užadi od varnica, njegova topla sperma premaz unutrašnjost mojih maca, jer je izgubio opterećenja duboko u meni. Ja grču i vrithed kroz blažen talas orgazma, moja maca muzu i sisao na njega, iscrpljujuće je lupanje loptice u moj gladni dubine. Iscrpljena u ovom trenutku, on je propao na mene, kako nas ubrzano dišu kao što su rasa konja, uživao sam osećaj njegove dalje hard penis duboko u meni.

“Džejson, Bože koji su osetili tako divno Hvala vam toliko, moj slatki brat., Za sex price mene daje takav divan kurac, i otvaranje vrata u svet seksualnog zadovoljstva”, ja tepao mu.

“Oh babi, ti si bio jebeno divni, da je osećao tako dobro da vas liže i onda jebi se, ja sam hteo da uradim da je za toliko dugo, sa takvim seksi sestri kako sam mogao da odoli? A vi ste mi dali baš kao što prijatnijim uvod u seks. osećao sam svoju himen pauze, i mislim da bi mogla biti dobra ideja da skoči u tuš, tako da mi ne dobijamo naše tečnosti širom krevet naših roditelja “, rekao je on, uz osmeh.

Sa našim telima još spojene, mi pažljivo skliznuo prava nad do ivice, onda je on brzo izvukao napolje i skočila, dok sam isto. Mogao sam da osećam veliki prezasićenost od Spunk spreman da izbijaju, a ja cupped ruku čvrsto protiv mene, da ga držite u, a ja sam primetio je njegov polu-hard penis je prošarani krvlju mojih pocepana himen. Brzo na čelu smo u tuš, kao i sa toplom vodom ide, pustio sam picu ide, a ja sam osetio mešavinu guste sperme i krvi devičanski striming niz noge, jer voda je ispere daleko. Džejson je sapun, a radila je do debljine pena, milujući moje telo sve gotovo, mogao sam da osećam svuda svoj dodir, kao mali elektrošokova Zapping moje telo, uzimajući me da ponovo brzinu. Videla sam njegov penis, nazad do svog punog krut 7 inča, i ja sam hteo da sisa, i da ga popunite usta.

“Džejson, ja ću da sisa svoju penis, a ja želim da kapaju svaka kap u moja usta, ja želim učitavanja!” Ja zarežao.

Ja sam bio sisa slavine, jer sam bio 15. Ja sam imao 3 momke, i svaki od njih dobio da popunite usta nakon svakog datuma. To je bio odličan način da ostane devica, i dalje dobijaju čvrsta slavine da popunite jedan od mojih napaljeni rupa. Napravio sam siguran da sam imao veliki kurac sisa tehnike, a sada sam hteo da se primenjuju na ubod mog brata.

Na kolenima, ja sam lizali u svom lupanje glavom kao lizalica, uživa u zvucima zadovoljstva. Ja se rastali usne, i klizi na dole je vratila, stezanje moje usne oko baze njegov penis, tako da moj penis čvrsto, klizni prsten zadovoljstva kao što sam skliznuo rezervne kopije, i dole opet. Ja to zovem moj “mlekarica” stisak, ja sam želeo da njegov krut kurac mleko za svaku kap. Je usavršio sam u svojim ranim cocksucking dana, a želeo sam svaku kap. Sam skliznuo gore i dole, iznova i iznova, Džejson počeo da groktaj, njegov penis počeo lupanje.

On grunted “O FUCK IEAH, prokletstvo, morate veliki Guzica usne sis, da, sisanje svaku kap!”

Bio sam spreman, a ja sam sisao gladno njegov penis, usta je zalivanje, kupanje njegov penis u mom pljuvačke, bio sam gladan da debele, mokre mlaz sperme. Njegov penis grču i porastao, spremni da udarac, a ja sam zadržao usne čvrsto oko njegovog uspravno, ne želeći da izlivanja pad.

“Jebote, oh fuck, da, ona sisa, da, gonna sperma, o FUCK IEAH, Cumming, da, o FUCK IEAH!”

Njegov penis počeo pulsira divlje, prvi špricati pogodio krov usta, njegov penis pokuljala divlje, gusta kremasta bogatih potoka splattering preko mog jezika, njegov penis ispunjena usta, i ubrzo sam progutala, pa sam mogao da stane svaka kap in ja držali ga u usta dok sam imao svaku kap, i proguta poslednje malo.

“Ukusan, imate tako ukusna sperma dragi brat, ja ću želeti mnogo više toga jebanje debela, ukusno zataškati, kada želite da masturbira, dozvolite mi da ga sisa od tebe Moja maca i usta će biti srećan da preduzmu sve. pad imate. ”

“Isto važi i za vas sis, kada želite da dobijete isključen, prste, usta i jezik moj će biti sex price srećan da to uradi za vas.”

Od tuš, mi toveled off i mi krenuli za moju spavaću sobu, i protezao se na mom kraljica veličine kreveta. Džejson kurac je brzo oživljavanje, vov, to je bilo kao da mogu da idem celu noć, a ja treba da vidim da li mogu da se to dogodi!

This entry was posted in Erotske Price and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply